top of page
Face Massage

Massage

Massage – Klassisk, helkropp


Vår mest bokade massagebehandling, rekommenderas till alla och alltid till nya kunder. Här masseras hela kroppen med klassisk massage.

Vi brinner för avancerad hudvård, där vi kan tillsammans med dig och dina förutsättningar kan guida dig till just din bästa hudhälsa. Massage ligger oss varmt om hjärtat och vi utför både klassisk och mer djupgående massage. Hos oss kan du få massage med två massörer samtidigt, plus ultraljud vid behov utan extra kostnad. Vi använder till och med varma lavastenar i massagen (hot stone massage). Stenar är energigivande, ger en känsla av lugn och ro.

Massage – del av kropp


Här masseras rygg, nacke, alternativt ben med klassisk massage. Speciellt anpassat för dig som har problemområden där. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationsökande gel och någon minuts avslappning.

Kaffebehandling


Kaffe är naturens gåva till människan. Kaffebehandling kan reparera skadad hud, lugna irritationer och stimulera cellförnyelsen. Kaffe frigör kroppen från fria radikaler, vilka ofta är orsaken bakom acne och eksem.

Så här går det till: Vi börjar med att skrubba kroppen med en peeling som innehåller havssalt och kaffearomer, därefter blir du insmord med en kaffeinpackning över hela kroppen.

Nu väntas en lugn stund inpackad i plast och värmefilt, när man ligger och kopplar av får man en underbar fotmassage, sedan är det dags för en välgörande dusch, en avkopplande klassisk svensk helkroppsmassage med kaffeblomsdoftande massagelotion avrundar behandlingen.

Prislista

Massage 30 min.                                                                                       605:-
Massage 45 min.                                                                                       720:-
Massage 60 min.                                                                                       880:-
Massage 90 min.                                                                                     1260:-
Kaffe / choklad kroppsbehandling 80 min.                          1400:-
5 korts 30 min.                                                                                       2800:-
Kristal Peeling 60 min.                                                                       980:-
5 korts 45 min.                                                                                       3400:-
5 korts 60 min.                                                                                       4100:-
Massage

Fot

Fötterna jobbar hårt för dig varje dag. Särskilt vid denna livliga tid på året för många människor-shopping, sammankomster med familj, vänner, arbetskamrater, skolevenemang-det är ingen brist på tid tillbringad på fötterna.

Precis som din nacke, rygg och axlar kan dina fötter också dra nytta av en regelbunden rubdown. Fotmassage förbättrar cirkulationen, stimulerar muskler, minskar spänningar och lindrar ofta smärta. Det ger dig också en chans att kolla dina fötter så att du kan få ett hopp om att behandla blåsor, knoppar, liktornar och tånagelproblem

Våra tjänster är:
  • Fotkur

  • Fotbad

  • Fotpeeling/Scrub

  • Fotmask

  • Fotmassage

Prislista


Behandling av fötter enl. ovan, 50 min.                                   720:-
Foot Massage
Fot
bottom of page